Showbiz

#anthony hopkins #vedeta #tom cruise #dislexie #orlando_bloom #probleme de scriere si citire

Vedete care sufera de dislexie

Stiai ca intre 15-20 % din populatia lumii prezinta simptome de dislexie , acestea incluzand probleme de scriere si de citire? Rezolvarea acestei afectiuni se poate dovedi destul de dificila insa inele persoane au dovedit ca succesul si implinirea profesionala pot exista in ciuda acestui impediment. Iata cateva dintre cele mai celebre:

Sir Anthony Hopkins a fost nevoit sa repete replicile din filme si de 250 de ori, potrivit propriilor afirmatii, pentru a putea trece peste afectiunea de care sufera.

Orlando Bloom a vorbit despre boala sa in 2010, la o intrunire de la un centru pentru copii suferinzi de boli mintale , potrivit huffingtonpost.com.

Tom Cruise a povestit ca a fost diagnosticat cu dislexie la varsta de 7 ani.

Cantareata si actrita, <>Cher a povestit despre frustrarile pe care le-a suferit in timpul liceului din pricina dislexiei.

Kiera Knightley a povestit cat de mult a trebuit sa se antreneze pentru a putea invinge boala.

Whoopi Goldberg nu a aflat de afectiune decat atunci cand deja crescuse.

Si Jay Leno ar fi avut probleme cu scrisul sau cititul insa cu putina ambitie si perseverenta a reusit sa invinga dislexia .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea