Showbiz

#muzica #percutie #festival #tuborg green fest #guano apes #chicane

Tuborg Green Fest pregateste tatuaje inedite si calatorii in viitor

Festivalul Tuborg Green Fest, care ii va aduce la Bucuresti pe cei de la Guano Apes si Chicane, pregateste numeroase zone de distractie in care se vor face tatuaje, calatorii in timp sau mixuri tribale de percutie, anunta organizatorii.

Participantii la acest eveniment au, astfel, ocazia sa isi faca tatuaje profesioniste marca LA Ink. Aceste tatuaje nu sunt dureroase, sunt usor de realizat si usor de indepartat. Reprezentantii LA INK vor putea fi intalniti in toate cele trei zile ale tuborg green fest, intre orele 18:00 - 22:00, in cortul Discovery Channel . Inscrierile se vor face pe principiul ''primul venit, primul servit''.

Amatorii de Tuborg Green Fest mai au ocazia sa isi petreaca timpul in Ancient Future World Village. In acest spatiu special amenajat sub forma unui Dom mare de culoare alba, numerosi artisti vor crea un mix tribal de percutie, vor realiza numere de jonglerie si se vor "juca" cu flacarile. De asemenea, va fi prezenta si o simulare anti- gravitatie .

Tot in cadrul acestui eveniment exista posibilitatea de a participa la un concurs al carui premiu va fi o sesiune speciala de Aerotrim care da posibilitatea unei calatorii in viitor.

Festivalul Tuborg Green Fest se va desfasura in perioada 4 - 6 septembrie in Parcul Izvor din Bucuresti. Intrarea este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea