Showbiz

#alte-genuri #tori amos #casa de discuri #universal republic records

Tori Amos si-a schimbat casa de discuri

 
Tori Amos pregateste un nou album insotit de imagini vizuale spectaculoase in primavara/ vara 2009 Saptamana aceasta Tori Amos a semnat cu Universal Republic Records , devenind astfel una dintre cele mai valoroase nume ale acestui label .

Urmatorul produs discografic Tori Amos, ce va aparea pe piata de aceasta data la Universal Records, reprezinta cel de-al 10-lea album de studio al solistei. Deocamdata nu se cunoaste o data exacta a lansarii noului disc.

Fiecarei piese de pe viitorul album ii va corespunde o imagine surprinsa in decursul ultimului an. Toate aceste imagini vor da senzatia unui documentar despre viata lui Tori. La compozitia acestui material va lucra si compania lui Tori, Galactic Media si astfel nu se va pierde independenta de care are nevoie orice artist alternativ.

Cu peste 12 milioane de albume vandute si cu o armata de fani ce o urmeaza nebuneste in turneele sale, Tori Amos a reusit sa influenteze multi artisti contemporani. Cea mai noua realizare ce o are in rol principal pe Tori o reprezinta un roman grafic de 500 de pagini, in care peste 80 de artisti au reinterpretat vizual operele muzicale compuse de Tori.

Tori Amos lucreaza momentan si la un musical intitulat  "Printesa Luminii" (The Light Princess), ce va debuta la Teatrul National Britanic din Londra in 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea