Showbiz

#batranete #tinerete #picioare #frumusete #look #turneu #concert #69 ani #monden #tina turner #muzica #alte-genuri #rock #dance #pop

Tina Turner, sexy la 69 de ani

 
Desi la varstei ei, alte femei degusta din micile placeri ale vietii de pensionara, Tina Turner de 69 de ani pare neobosita si mai plina de viata ca niciodata. Artista a revenit din nou pe scena, intr-un turneu european .

Tina Turner este intr-o forma incredibila, avand in vedere faptul ca e aproape septuagenara. Aceasta a reusit sa smulga strigate de admiratie din partea fanilor stransi sa o asculte la Lanxess Arena, in Cologne, Germania.

Nu se stie daca sunt genele de vina sau stilul de viata, cert este ca picioarele lui Tina Turner, care au strans 8 premii Grammy , se gasesc in continuare in topul celor mai frumoase din lume.

Constienta de atu-urile sale, indragita vedeta de aproape 70 ani si-a facut intrarea pe scena pe o platforma inalta, de unde toti cei prezenti au putut observa cum ar trebui sa arate o femeie de varsta ei, relateaza Daily Mail.

Si Tina nu se opreste aici. Artista isi continue turneul: in lunile martie si aprilie 2009 , aceasta va sustine o serie de concerte in Marea Britanie, la Londra, Manchester si Brmingham.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea