Showbiz

#pop #dance #electro #muzica #festival #coca-cola #peninsula #cokelive #concert #the prodigy #nine inch nails #dj tiesto #rock

The Prodigy, Nine Inch si DJ TIesto vin la festivalul CokeLive

In perioada 23-26 iulie va avea loc cea de-a 7-a editie a festivalului CokeLive Peninsula. Evenimentul se va desfasora la Targu Mures, langa Complexul Weekend, pe malul Muresului, potrivit unui comunicat de presa.

Festivalul va gazdui mai multe staruri internationale decat in editiile precedente. Printre cei mai asteptati la acest eveniment se numara The Prodigy, Nine Inch Nails si DJ Tiesto .

Anul acesta, The Prodigy, cea mai apreciata trupa electronic/breakbeat, se afla intr-un turneu de promovare a celui mai recent album de studio, intitulat „Invaders Must Die”. Noul material, lansat pe 23 februarie 2009, este deja unul dintre cele mai bine vandute albume ale acestui an.

In ceea ce-i priveste pe cei de la Nine Inch Nails, acestia se intorc in Europa, dupa mega-turneul Light in the Sky din America, cu headlinerul celor mai mari festivaluri de pe contintent. „The Slip”, ultimul lor album, poate fi descarcat gratuit de pe site-ul oficial al trupei.

Din categoria muzicii electronice, DJ Tiesto a fost votat de DJ Mag   drept cel mai bun DJ al anului 2008. Acesta a continuat seria succeselor la Premiile Internationale ale Muzicii Dance de la Miami, unde a castigat „ Cel mai bun artist solo ”.

„Suntem bucurosi sa continuam acest festival de succes alaturi de partenerul nostru Coca-Cola. Impreuna, vrem sa le oferim peninsularilor sansa unei experiente muzicale deosebite, o petrecere de neuitat cu multi artisti de renume ce vor fi dezvaluiti in curand. The Prodigy, Nine Inch Nails si Tiesto sunt primele surprize pe care le dezvaluim”, a declarat directorul festivalului, Bodor Laszlo.

Biletele pentru festivalul de la Targu Mures vor fi puse in vanzare incepand cu 27 aprilie. De asemenea, saptamana viitoare va fi anuntat site-ul oficial al evenimentului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea