Showbiz

#eenage mutant ninja turtles #live action #film #lansare #testosele ninja

Testoasele Ninja - pe marile ecrane

Testoasele Ninja revin pe marile ecrane . Mirage Group a anuntat oficial producerea unui film Teenage Ninja Turtles. Filmul nu va mai fi animat, asa cum ne-am obisnuit pana acum, ci live-action, si va arata originile celor patru testoase luptatoare.

Anuntul coincide cu sarbatorirea a 25 de ani de testoase Ninja. Cu aceasta ocazie se va organiza Shell-ebration, in asociere cu Festivalul de Film de la Tribeca. Petrecerea de la World Financial Center Plaza va fi dotata cu un drive-in pizza si se va rula primul film din seria va fi luminat in "verde testos".

Filmul se va lansa in 2011 si va marca cea de-a cincea aparitie pe marile ecrane a eroilor Leonardo, Michelangelo, Donatello si Raphael, precum si a profesorului lor, Splinter.

Celebrele personaje au aparut pentru prima oara in 1984, in revistele de benzi desenate. Succesul lor a fost atat de mare, incat a urmat si o linie de jucarii, desene animate si trei filme lansate la inceputul anilor '90. Din 2003, testoasele au fost introduse tinerei generatii prin seriale tv si filme pe marile ecrane.

"Benzile desenate de Peter Laird si Kevin Eastman sunt cea mai buna sursa de inspiratie la care poate spera cineva",  declarat producatorul Scott Mednick. "Filmul va ramane fidel stilului benzilor desenate originale si va dispune de o noua tehnologie care va permite testoaselor sa fie mult mai expresive", a declarat si Peter Laird, creatorul Testoaselor Ninja.

Urmareste trailerul filmului Testoasele Ninja: Reteaua:

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul de Cinema

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea