Showbiz

#pop #rock #inregistrare #concert #simple minds #bucuresti #sala polivalenta #stick usb

Surpriza pentru fanii romani: concertul Simple Minds la Bucuresti pe stick USB

Scotienii de la Simple Minds , una dintre cele mai iubite trupe ale anilor ‘80-'90, au pregatit un concert plin de surprize pentru fanii din Romania.
 
Astfel, o inregistrare audio a concertului Simple Minds din Capitala va putea fi cumparata pe un stick USB , imediat dupa terminarea concertului, informeaza organizatorii evenimentului.

Show-ul Simple Minds va fi inregistrat integral, iar fanii vor putea achizitiona chiar la finalul evenimentului un stick USB special creat pentru concert, care va contine piesele cantate de trupa la Bucuresti , in format MP3.

O alta surpriza este ca trupa va fi insotita de talentata Sarah Brown , ale carei calitati vocale exceptionale vor aduce un plus de farmec concertului, care va dura aproape doua ore. 

Cei de la Simple Minds vor concerta in premiera la Bucuresti pe data de 15 decembrie, la Sala Polivalenta, incepand cu ora 20.00. 
 
Urmareste mai jos videoclipul single-ului "Don't You Forget About Me", lansat de Simple Minds in 1985: 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea