Showbiz

#cannes 2008 #stevne spielberg #cinema

Staruri la Cannes 2008

Festivalul de film de la Cannes se anunta foarte interesant anul acesta, mai ales ca se zvoneste ce staruri vor aparea in mai pe riviera franceza. Deocamdata se vehiculeaza nume de cineasti precum, Steven Spielberg, Woody Allen, brazilianul Walter Salles sau fratii Dardenne .

Prezenta romaneasca va fi notabila si la cea de-a 61a editie a festivalului de la Cannes, pentru ca am putea avea trei filme din industria autohtona ca posibili competitori. si , ar putea participa anul acesta cu productiile Chelsea On The Rocks, respectiv Two Lovers.

Alti cineasti ce ar putea veni la editia din 2008 sunt belgienii Luc si , cu un thriller filmat in Japonia, Inju . (La nina santa), Pablo Trapero (Leonera) si Lisandro Alonso (Liverpool).

Sud-coreanul Kim Ki-duk, care a concurat anul trecut cu filmul Breath, isi va prezenta pelicula Bi-mong, iar va veni cu Tokyo, film semnat si de regizorii francezi Michel Gondry si Leos Carax.

Trailer Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea