Showbiz

Shannen Doherty revine in "Beverly Hills 90210"

Se stie de ceva vreme ca celebrul serial Beverly Hills 90210 va ajunge din nou pe micile ecrane, iar unii dintre actori si-au confirmat deja prezenta in film.

Shannen Doherty poarta negocieri in spin-off-ul beverly hills 90210. Actrita de 37 de ani s-a intalnit de curand cu producatorii serialului pentru a discuta posibilitatea realuarii rolului Brendei Walsh din faimosul serial tv. Totusi Doherty nu-si va da acordul sa apara in film pana nu va citi scenariul. De asemenea, actrita, se pare, ca a cerut un onorariu mai mare decat i s-a oferit initial.

Doua dintre fostele colege de platou ale lui Shannen, Tori Spelling si Jennie Garth si-au dat deja acordul pentru a juca in spin-off, insa Luke Perry, interpretul personajului Dylan in serial, a refuzat oferta producatorilor, spunand ca nu este interesat de proiect.

Shannen Doherty a parasit serialul in 1994, dupa ce a fost conediata din cauza neintelegerilor cu ceilalti colegi de platou si a certurilor pe care le provoca.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea