Showbiz

#sandra bullock #personal #zmeura de aur

Sandra Bullock isi va ridica personal Zmeura de Aur

Nominalizata anul acesta atat la Oscar, cat si la premiile Zmeura de Aur , Sandra Bullock a declarat ca daca va castiga o Razzie pentru “cea mai proasta actrita”, va fi prezenta sa-si ridice premiul, scrie FemaleFirst.

Bullock a fost nominalizata la premiile Zmeura de Aur (opusul Oscarurilor) de  anul acesta pentru rolul din comedia All About Steve si intentioneaza sa-si ridice personal premiul. “Mi se pare fantastic. Daca voi castiga, voi fi acolo sa-mi iau premiul. Am incercat sa facem ceva diferit cu All About Steve si daca filmul ia orice fel de premii, inseamna ca lumea vorbeste despre el”, a spus Sandra Bullock pentru Entertainment Weekly.

“Sunt mult mai obisnuita cu criticile decat cu aprecierile si consider ca premiile Zmeura de Aur sunt o mare onoare”, a adaugat Bullock pe un ton cat se poate de serios.

Zmeura de Aur sau Razzies, cum mai sunt cunoscute, se acorda anual celor mai proaste productii si celor mai prosti actori de la Hollywood.

Sandra Bullock a stabilit si un nou record in materie de premii, fiind singura actrita nominalizata in acelasi an atat la premiile Zmeura de Aur, cat si la Oscar pentru rolul ei din drama The Blind Side. Si, culmea, are mari sanse sa le castige pe amandoua.

Actrita, in varsta de 46 de ani, a castigat deja anul acesta un Glob de Aur si un premiu SAG (acordat de Sindicatul Actorilor din America) pentru prestatia din The Blind Side.

Urmareste trailerul filmului All About Steve:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea