Showbiz

#ridley scott #woody allen #oliver stone #cannes 2010

Ridley Scott, Oliver Stone si Woody Allen isi aduc filmele la Cannes 2010

Chiar daca mai sunt aproape doua luni pana la debutul Festivalului de Film de la Cannes, presa a dezvaluit deja numele unora dintre regizorii care isi vor aduce filmele in premiera anul acesta pe croazeta.

Oliver Stone isi face de abia acum debutul la Cannes cu cel mai recent film al sau, sequelul Wall Street: Money Never Sleeps, care ii are in distributie pe Michael Douglas, Shia LaBoeuf si Carey Mulligan. Dar Stone, refuzat in trecut la Cannes cu U-Turn si Natural Born Killers, nu va participa in competitia oficiala a festivalului.

Printre regizorii faimosi care vor onora Cannes 2010 , se numara Woody Allen, una dintre prezentele constante ale festivalului, care isi va prezenta in premiera filmul You Will Meet a Tall, Dark Stranger cu Anthony Hopkins, Naomi Watts, Josh Brolin si Antonio Banderas; si Terrence Malick, care va veni cu ultima sa productie, Tree of Life, cu Brad Pitt si Sean Penn.

Totusi, producatorii filmului lui Malick nu au confirmat inca oficial faptul ca Tree of Life va fi proiectat la Cannes. Filmul se afla in post-productie, dar, se pare, producatorii nu intentioneaza sa-l forteze pe regizor sa-l definitiveze pana la debutul festivalului francez.

Editia din acest an a Festivalului de Film de la Cannes, care se va desfasura in perioada 12-13 mai, va fi deschisa de pelicula Robin Hood , in regia lui Ridley Scott, cu Russell Crowe si Cate Blanchett. Urmareste mai jos trailerul filmului:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea