Showbiz

"Rambo 5" va fi filmat in Bulgaria

Cea de-a cincea parte a seriei Rambo , Rambo 5 , cu Sylvester Stallone in rolul principal, va fi filmata in Bulgaria. Producatorii francizei au ales sa filmeze in tara vecina datorita costurilor mult mai mici in comparatie cu cele din Arizona.

Sylvester Stallone e hotarat sa-si reia din nou rolul veteranului John Rambo in filmul care l-a consacrat, dupa ce Rambo 4, lansat anul trecut, s-a dovedit un real success de box-office. Pentru acest film, Stallone a scris scenariul, a semnat regia si a interpretat bineinteles rolul principal.

Este posibil ca Rambo 5 sa fie ultimul film din cunoscuta serie care a debutat in 1982, fiind bazata pe personajele create de David Morrell in romanul "First Blood". Actiunea celor patru filme lansate pana acum, este axata in jurul unui veteran al razboiului din Vietnam, cu probleme psihice, care facuse parte din brigada Beretelor Verzi, fiind foarte bine antrenat pentru a supravietui in conditii extreme.

Trailer Rambo 4


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea