Showbiz

#nunta regala #printul william #kate middleton #printul harry

Printul Harry, cavaler de onoare la nunta Printului William

Printul William l-a ales pe fratele sau, Printul Harry, pentru a-i fi cavaler de onoare la nunta regala de la sfarsitul lunii aprilie. domnisoara de onoare va fi sora lui Kate Middleton , Pippa.

Nunta Printului William cu Kate Middleton va avea loc in data de 29 aprilie, la Westminster Abbey, iar cei doi vor sa fie inconjurati de familie in momentele fericite.

Printul Harry ii va sta alaturi fratelui sau mai mare, Printul William, in ziua nuntii si va fi responsabil si de organizarea petrecerii burlacilor.

Sora lui Kate Middleton, Pippa, va fi principala domnisoara de onoare, alaturi de mai multe fetite din familia regala, Lady Louise Windsor (7 ani), Margarita (8 ani), fiica Vicontelui Linley si Eliza Lopes (3 ani) si Grace Van Cutsem (3 ani), fina Printului William.

"Va fi un eveniment global, dar Kate si Printul William vor sa fie o nunta in familie. Nu vor sa jigneasca pe nimeni si nici sa excluda pe cineva", a declarat o sursa citata de Femalefirst.co.uk.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea