Showbiz

#girl with the dragon tattoo #video #imagini #rooney mara

Primele imagini cu Rooney Mara in Girl with the Dragon Tattoo (VIDEO)

Regizorul David Fincher si-a gasit recent actrita principala pentru the girl with the dragon tattoo si a inceput lucrul la ecranizarea romanului omonim de Stieg Larsson . Primele imagini cu Rooney Mara in rolul lui lisbeth salander au si aparut pe Internet.

Intr-un material video postat de Rooney Mara Source, actrita americana care o interpreteaza pe hackerita lesbiana Lisbeth Salander apare cu parul tuns scurt si vopsit negru si conduce o motocicleta. Se pare ca imaginile au fost surprinse la sfarsitul saptamanii trecute pe platourile de filmare de la The girl with the dragon tattoo, a carui productie a inceput pe 4 septembrie.

Rooney Mara joaca in film alaturi de Daniel Craig care il interpreteaza pe jurnalistul de investigatie Mikael Blomkvist. Salander si Blomkvist pornesc in cautarea unei fete disparute si descopera o crima petrecuta cu peste 40 de ani in urma.

The Girl with the Dragon Tattoo va avea premiera pe 21 decembrie 2011. Regia este semnata de David Fincher.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea