Showbiz

#film #muzica #jonas brothers #premiera #concert #3d #rock #pop #live

Premiera peliculei fratilor Jonas a produs isterie in randul fanelor

Miercuri seara, 13 mai, o piata din centrul Londrei a fost "sugrumata" de un numar mare de adolescente aflate in extaz. Motivul? Premiera filmului celor mai iubiti muzicieni de tineretul britanic, Jonas Brothers , potrivit antena3.ro.

Invitati de onoare la acesta premiera, cei 3 fratii le-au facut pe admiratoare sa-si iasa din minti la gandul ca ii vor putea vedea in carne si oase. Pentru a-si arata admiratia eterna, unele dintre acestea si-au scris pe fete numele celor 3, in timp ce altele, mai indraznete, au fluturat lozinci prin care ii cereau in casatorie.

In momentul in care Joe, Nick si Kevin Jonas si-au facut aparitia, piata a fost zguduita de un cutremur de exaltare. Pentru a nu-si dezamagi fanele, artistii au prelungit la maxim baia de multime si au dat autografe pe tot ce s-a putut: de la carti la...incaltaminte.

Pelicula Jonas Brothers: The 3D Concert Experience, realizata in studiorile Disney in format 3D este prezentata ca un „rockumentar” care reda experienta concertelor pentru fanii care n-au le-au putut vedea live.

Tot legat de concerte, trebuie amintit si faptul ca cei 3 frati vor incepe luna viitoare un mega- turneu mondial pentru promovarea celui de-al 4-lea album al trupei, „Lines, Vines and Trying Times”.

Jonas Brothers - Love is on it`s way

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea