Showbiz

#owen wilson #rol #hollywood #cinema #actor

Owen Wilson ii imprumuta vocea lui Great Dane din Marmaduke

Owen Wilson isi va imprumuta vocea personajului cel rau Great Dane din pelicula Marmaduke, o adaptare a celebrelor benzi desenate cu acelasi nume, potrivit Hollywood Reporter.

Produs de cei de la Fox si New Regency, filmul va prezenta povestea unei familii care se muta din Kansas in Orange County impreuna cu patrupedul familiei, Marmaduke. Cum era de asteptat, simpaticul catel va crea haos in jurul lui spre amuzamentul spectatorilor.

Pelicula va combina tehnologia live-action cu animatia computerizata. Marmaduke, benzile desenate dupa care a fost facut Film... au fost create de Brad Anderson si Phil Leeming in 1954.

Pe langa Owen Wilson, actori prcum Judy Greer, Lee Pace, William H. Macy , Fergie, Emma Stone sau George Lopez isi vor imprumuta vocile pentru celalalte personaje.

De regia acestui film se va ocupa Tom Dey, cel care a regizat si Failure to Launch in 2006. Marmaduke va vea premiera in luna iunie 2010.

Urmareste The Fantastic Mr. Fox, o alta pelicula in care Owen Wilson isi imprumuta vocea unui personaj animat :

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea