Showbiz

#oprah #Oprah Winfrey Network #audienta scazuta

Oprah trebuie sa revina pe ecrane pentru a-si salva postul TV

Audienta postului de televiziune Oprah Winfrey Network (OWN) a scazut simtitor dupa numirea in postul de manager general al televiziunii si disparitia din fata camerelor de filmat a lui Oprah . De aceea, s-a emis ipoteza reaparitiei vedetei pe ecran, pentru a readuce audienta la nivelul de alta data.

Statisticile arata ca audienta OWN a coborat la un numar de 137.000, zilnic, fata de prima parte a anului, cand postul inregistra 154.000. Oprah Winfrey pare a fi scanteia de care OWN are nevoie pentru captarea atentiei publicului.

Nimeni nu pune la indoiala calitatile de manager ale vedetei americane insa publicul ei o doreste din nou pe ecran. este "Cred ca doreste o pauza mai mare de la emisunea ei, pe care o realizeaza de 25 de ani. Se va intoarce atunci cand este pregatita", a afirmat Brad Adgate, vicepresedinte al Horizon Media.

De-a lungul anilor, Oprah a atras o audienta de peste 16 milioane de telespectatori iar emisiunea ei a ajuns sa primeasca 1 milion de dolari pentru fiecare 30 de secunde de publicitate, difuzate in timpul show-ului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea