Showbiz

#pop #clip 3d #michael jackson #grammy

Omagiu 3D pentru Michael Jackson la Premiile Grammy

Michael Jackson va fi omagiat la ceremonia din acest an a Premiilor Grammy printr-un filmulet 3D realizat cu putin timp inainte de a muri, scrie entertainmentwise.com.
 
Este versiunea 3D a piesei “ Earth Song ” care urma sa fie inclusa in cadrul turneului de revenire pe care megastarul il programase pentru iulie 2009 .
 
“Era una dintre cele mai cele mai importante parti ale turneului in viziunea lui Michael si cand a vazut filmul pentru prima data la ultima sa repetitie se puteau vedea lacrimi in ochii lui”, a declarat Ken Ehrlich, co-producator executiv al ceremoniei Grammy-urilor.
 
O bucata din acest filmulet a fost inclusa si in documentarul This It, insa la gala Grammy va fi proiectata varianta integrala.
 
Pe durata proiectiei clipului, pe scena vor urca si vor canta Celine Dion, Usher, Smokey RobinsonCarrie Underwood si Jennifer Hudson.
 
Tot in cadrul galei Grammy, care umeaza sa aiba loc pe 31 ianuarie la Los Angeles, Michael Jackson va primi postmortem un premiu pentru intreaga sa cariera.
 
Urmareste mai jos trailerul filmului documentar This It
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea