Showbiz

#dig out your soul #2 octombrie 2008 #myspace #album gratuit #oasis #brit pop #rock

Noul album Oasis, gratis o saptamana pe Internet


Noul album al trupei britanice Oasis va fi difuzat, in exclusivitate mondiala, incepand de azi pe site-ul de socializare MySpace .

Cele 11 piese incluse pe “ Dig out your soul ” vor putea fi disponibile pe MySpace timp de o saptamana. “Dig Out Your Soul” este cel de-al 7-lea album din cariera formatiei.

Este o mare surpriza decizia trupei de a oferi gratuit albumul pe Internet. Initial Noel Galagher, chitaristul trupei, declarase ca niciodată Oasis nu va lansa un album dupa modelul celor de la Radiohead . Galagher s-a aratat dezamagit de declinul industriei muzicale, criticand trupele care aleg sa-si posteze gratuit pe Internet melodiile.

Trupa Oasis a fost intemeiata in 1991, la Manchester, de fratii Liam si Noel Gallagher, La inceput, grupul s-a lasat influentat de trupe ca Beatles, Kinks sau Smiths, ulterior ajungand sa puna bazele miscarii brit pop , la inceputul anilor '90, alaturi de Blur sau Pulp.

Grupul a vandut peste 50 de milioane de albume peste tot in lume, iar printre piesele lor de succes se numara "Wonderwall", "Don't Look Back In Anger" sau "Whatever".

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea