Showbiz

#dance #campanie anti-sida #muzica #morandi #single #save me

Morandi se implica in lupta anti-SIDA


Odata cu lansarea single-ului " ", Marius si Randi au hotarat sa se implice intr ">intr -un al fundatiei Romanian Angel Appeal , sustinand financiar organizarea unei tabere pentru tineri cu HIV / SIDA .

Daca single-ul "Angels" (Love Is The Answer) transmitea un mesaj social impotriva violentei si indiferentei, " Save Me " trage un nou semnal de alarma asupra unei probleme mai delicate care exista si se dezvolta in Romania - virusul HIV/SIDA.

Tabara - proiect organizata de va purta motto-ul “INVATAM SA FIM INDEPENDENTI” si va ajuta 20 tineri infectati HIV. Acestia vor invata sa isi gestioneze resursele si sa se descurce singuri, fara ajutorul unui adult timp de 5 zile intr-o cabana intr-o zona de munte. Tinerii vor realiza activitati domestice, de administare a banilor, locuintei, timpului liber, si vor invata sa traiasca in aceste conditii alaturi de alti tineri asemenea lor. 

Donatii din vanzarea albumului " N3XT " 

Pentru acest proiect trupa si Universal Romania vor dona incepand cu luna august cate 1 leu din vanzarea fiecarui album "N3XT" fundatiei Romanian Angel Appeal.

“Albumul N3XT contine piese care transmit mesaje puternice, asa ca atunci cand am decis sa lansam Save Me ne-am gandit sa il legam de un proiect caruia i se potriveste ca idee. Tinerii cu transmit un strigat de ajutor zilnic pe care din pacate cei mai multi dintre noi nu il auzim. Au nevoie de ajutorul nostru, au nevoie de prietenia si atentia noastra si impreuna putem sa le aducem zambetul pe fata.“, declara Marius si Randi.

"N3XT" este cel de-al 3-lea album lansat de trupa Morandi . Pentru acest album Morandi au colaborat cu Corina Chiriac, Helene (Elena Morosanu), fetele de la Wassabi (Lisa si Lora ), precum si cu Alexandra Ungureanu si Anda Adam. "Save Me" este cel de-al 3-lea single de pe acest material, dupa hit-urile "Afrika" si "Angels (Love Is The Answer)".


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea