Showbiz

#copil #din nou #insarcinata #monica bellucci

Monica Bellucci - insarcinata din nou

este gata sa devina din nou mama. Actrita italiana si sotul sau, actorul francez , asteapta nasterea celui de- al doilea copil la sfarsitul primaverii, anunta People.com.

Cuplul Monica Bellucci si Vincent Cassel vor deveni parinti pentru a doua oara, actrita, in varsta de 45 de ani, fiind insarcinata in trei luni. Se pare ca bebelusul ar urma sa se nasca la sfarsitul primaverii. Cele doua vedete sunt parintii unei fetite de cinci ani, Deva.

Bellucci si Cassel s-au casatorit in 1999 dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare de la pelicula L’appartement din 1996. La trei ani dupa casatorie, cei doi au aparut din nou impreuna pe ecrane in filmul Irreversible.

Recent, Monica Bellucci a jucat in Baaria, filmul italian nominalizat la Globurile de Aur de anul acesta pentru "cel mai bun film strain ", iar in curand o vom vedea din nou la cinema in productia fantastica, The Sorcerer’s Apprentice, unde joaca alaturi de Nicolas Cage.

Urmareste trailerul filmului The Sorcerer's Apprentice:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea