Showbiz

#hollywood #film #regele pop #deces #pop #muzica #michael jackson

Michael Jackson vroia sa fie Spiderman

Daca ar mai fi trait, Michael Jackson avea sa fie „ Spiderman ”. Potrivit declaratiilor date de , creatorul acestui supererou, Regele Pop urma sa-l interpreteze pe indragitul personaj intr-un nou film al seriei, potrivit comicbookmovie.com.

Nu cu mult timp in urma, Stan Lee (86 ani) a fost contactat de Michael in vederea unei colaborari pentru realizarea unui nou episod din Spiderman. Se pare ca artistul ar fi dorit nu numai sa joace in pelicula, cat sa o si produca.

„M-am intalnit cu el la Neverland . Mi-a spus ca vrea sa faca parte din proiect, insa nu as putea sa va spun cu siguranta daca doar ca producator sau ca si personaj principal. Din pacate, discutiile noastre nu au continuat”, a relatata Stan Lee.

Proiectul era programat sa inceapa imediat dupa finalizarea concertelor programate la Londra. Discutiile insa au ramas aici. Lee a mai adaugat ca megastarul era foarte convins de reusita proiectului si chiar dorea sa apeleze la compania sa de productie pentru acest lucru.

Mai mult de atat, se pare ca cei 2 ajunsesera sa se imprieteneasca, avand in vedere ca s-au intalnit de mai multe ori. Lucru ce ni-l confirma chiar Stan: „Cu timpul, am devenit prieteni. A fost un om minunat”.

Michael Jackson a fost dintotdeauna fascinat de genul acesta de supereroi precum Spiderman sau Batman, de curand acesta a achizitionat statui in marime naturala reprezentandu-i pe eroi. Spre sfarsitul anilor `90, megastarul a fost foarte aproape de a cumpera compania Marvel, in co-propietate cu Stan Lee.

Urmareste trailer-ul filmului Spider-Man 3 cu Tobey Maguire in rolul principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea