Showbiz

#mel gibson #oksana grigorieva #custodie #copil

Mel Gibson, acuzat de Oksana ca a scapat bebelusul pe jos

Oksana Grigorieva, fosta iubita a lui Mel Gibson , il acuza pe actor ca s-a dus sa fumeze lasand-o pe fiica lor Lucia nesupravegheata.

Bebelusul ar fi fost proptit pe tablia unei mese, cu ajutorul unei perne, ca si cum ar fi stat intr-un tobogan.

Potrivit declaratiilor Oksanei, Mel a iesit pe balconul resedintei sale din Malibu pentru a fuma, iar cand s-a intors, fetita in varsta de cateva luni era pe podea si plangea.

Acuzatiile grave au fost aduse de fosta iubita a lui Mel Gibson in timpul depozitiei pentru procesul de custorie si publicate de RadarOnline.com.

Micuta Lucia ar fi plans timp de 20 de minute dupa incident si a avut nevoie de ajutorul unui fizioterapeut pentru a-si reveni.

"M-am uitat la vanataile ei, avea un cucui pe frunte si unul pe spate. Dupa socul initial am consolat-o si in cele din urma s-a oprit din plans”, a declarat oksana grigorieva.

Cei doi au sunat imediat un doctor dar, deoarece fetita nu prezenta rani serioase, nu au dus-o la camera de garda .

Oksana l-a mai acuzat pe Mel ca a lovit-o pe Lucia si in timpul unei certe intre cei doi, in luna ianuarie.

"M-ai lovit si ai lovit-o in timp ce o tineam in brate. Mel, iti pierzi mintile. Ai nevoie de tratament”, i-a spus Grigorieva actorului intr-o convorbire telefonica inregistrata.

"Vreau copilul meu si nimeni nu o sa te creada pe tine", a fost raspunsul lui Gibson.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea