Showbiz

Mark Wahlberg a batut palma pentru "Date Night"

Mark Wahlberg si James Franco s-au alaturat distributiei comediei „ Date Night ”, informeaza femalefirst.co.uk.

Cei 2 sunt ultimii care au semnat pentru acest lungmetraj care ii are in rolurile principale pe Steve Carrell si Tina Fey.

Scenariul filmului, ce poarta semnatura lui Josh Klausner (Skrek The Third), urmareste un cuplu casatorit care decide sa iasa in oras, fara copii, la o cina romantica si un film. Indragostitii sunt insa confundati cu alte persoane si de aici se declanseaza un sir de evenimente amuzante.

Din distributia filmului mai fac parte si leighton meester (serialul "Gossip Girl") in rolul dadacei, rapper-ul Common, in rolul unui infractor si Taraki P. Henson (The Curious Case of Benjamin Button), in rolul unei politiste.

Referindu-se la casting-ul pentru "Date Night", regizorul Shawn Levy a declarat cu entuziasm ca „Oamenii tot spun . Cred ca acestora pur si simplu le place foarte mult sa lucreze cu Tina si Steve”.

In aceasta pelicula, Mark Wahlberg va juca rolul unui agent de securitate care flirteaza cu personajul Tinei, in timp ce James Franco, starul din Pineapple Express, va intra in pielea unui criminal marunt, nu prea inteligent.  

Urmariti trailer-ul filmului The Happening cu Mark Wahlberg in rolul principal.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul de Cinema

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea