Showbiz

#moarte #michael jackson #pop #muzica

Mama lui Michael Jackson nu poate sa intretina copiii megastarului

In ciuda faptului ca mama lui Michael Jackson a declarat ca este falimentara, judecatorul care se ocupa de cazul ei nu a fost de acord sa ii permita acesteia alocarea unor sume de bani din mostenirea copiilor megastarului.

Deocamdata, copiii lui Michael se afla sub custodia bunicii, Katherine, dar familia doreste sa ii incredinteze surorii mai mari a lui Michael Jackson, Rebbie.

Chiar daca avocatii mamei vedetei si administratorii averii lui Michael sustin ca este necesar ca judecatorul sa aprobe cererea lui Katherine, pare ca acestia nu au deocamdata castig de cauza. "In afara unor alocatii sociale extrem de modeste, doamna Jackson nu are mijloace independente de trai", se afirma in cererea avocatilor.

Inainte de a muri , Michael avea foarte multe datorii, dar averea acestuia era destul de mare incat copiii sai sa nu se vada obligati sa ceara alocatii de la stat.

Rebbie Jackson despre care se spune ca va prelua custodia celor trei copiii ai starului, a fost dintotdeauna implicata activ in cresterea micutilor, iar in acest moment s-a mutat din Las Vegas in resedinta familiei Jackson din Encino si se ocupa, deja, de educatia lor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea