Showbiz

#mercy #adoptie #ghicit #mama love #paranormal #spirit #medium #monden #madonna #pop

Madonna si ghicitul in bobi al Mamei Love

Total devastata ca a fost refuzata in ceea ce priveste adoptia lui Mercy James, Madonna s-a dus la mediumul Mama Love pentru a face lumina in acest caz, informeaza femalefirst.co.uk.

Cantareata in varsta de 50 ani, care a suferit o cadere psihica in momentul in care si-a dat seama ca eforturile sale de a o adopta pe Mercy, fetita malawiana, au fost sortite esecului, s-a hotarat sa apeleze la ajutorul mediumului pentru a descoperi ce n-a functionat in demersurile sale.

Madonna s-a mai dus si inainte la Mama Love si stie ca la ea gaseste sfaturile si raspunsurile de care are nevoie. Mama i-a spus Madonnei sa o lase mai usor si asta pentru ca este putin probabil ca adoptia lui Mercy sa poata fi realizata in aceasta perioada. De asemenea, aceasta a mai sfatuit-o pe cantareata sa se mai calmeze si sa-si lase partea spirituala sa se ridice”, a declarat o sursa pentru revista Britain`s Heat.

„Nu o sa obtii adoptia asta din simplul motiv ca spiritul tau incearca sa te ghideze spre un statut maternal mai ridicat. Urmeaza-mi sfatul si ai sa ajungi Mama Universului”, ar fi consiliat-o Mama Love pe Madonna.

De altfel, mediumul i-ar fi sugerat dinainte reginei muzicii pop ca ar fi bine sa nu mai adopte vreun copil pentru cel putin 2 ani si sa se implice, in schimb, in actiuni umanitare pentru a-i ajuta pe cei amarati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea