Showbiz

#kristen stewart #robert pattinson #twilight #cinema #hollywood

Lui Kristen Stewart ii e mila de Robert Pattinson

Kristen Stewart , vedeta din Twilight , il compatimeste pe colegul sau de platou Robert Pattinson . Motivul? Faptul ca acesta este asaltat de fani, scrie femalefirst.co.uk.

De cand a cunoscut celebritatea, Pattinson, care joaca rolul iubitului vampir al lui Stewart in franciza Twilight, este asaltat in plina strada de fani si de paparazzi.

Actrita il compatimeste pe colegul ei si asta pentru ca ea, rareori abia daca este recunoscuta pe strada. De curand, aceasta a marturisit ca probabil nu primeste atata atentie din partea fanilor ca Pattinson pentru ca are o alura inabordabila.

ā€˛Serios acum, de multe ori, oamenii nici nu ma recunosc pe strada. Ma gandesc ca probabil arat altfel in realitate. De altfel, sunt si foarte inabordabila. Probabil se gandesc: Ooh, este inspaimantatoareā€¯, a explicat Kristen Stewart.

Urmareste trailer-ul filmului The Twilight Saga: New Moon cu Robert Pattinson si Kristen Stewart in rolurile principale:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea