Showbiz

#pop #alte-genuri #loredana #monden #reality show

Loredana, vedeta intr-un reality-show american


Loredana urmeaza sa fie protagonista unui reality -show din SUA, informeaza MediaPro Music .

Realizatorii show-ului se pare ca au fost cuceriti de muzica balcanica si de nonconformismul vedetei. De altfel, artista nu se intersecteaza pentru prima oara cu americanii. Loredana a inregistrat in SUA recent lansatul album “Tzuki”.Tot pe pamant american si-a petrecut si cateva vacante.

“Ma voi intalni cu Kash la New York si o sa incepem lucrul la alte melodii. Momentele acelea in care vom compune piesele vor face subiectul unui reality-show, care va fi difuzat atat in America, cat si in Romania. Americanii sunt interesati sa facem acest reality-show in care oameni din lumi si de culori diferite se aduna si realizeaza ceva magic. Pe langa asta, pregatesc si cateva duete inedite”, povesteste artista.

Loredana colaboreaza pentru viitorul sau album, care este deja in lucru, cu doi tineri artisti de culoare din America, Kash si Niam St. Luce, care spun despre artista ca este “the next best thing”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea