Showbiz

#centru de dezintoxicare #lindsday lohan #ultraj

Lindsay Lohan, acuzata de ultraj

Lindsay Lohan are din nou probleme cu legea. Angajata de la centrul de dezintoxicare pe care a atacat-o in urma cu cateva luni o da in judecata. Femeia sustine ca Lindsay a ranit-o si vrea cel putin 1 milion de dolari despagubiri.

Pe vremea cand se afla in centrul de dezintoxicare "Betty Ford" la ordinul magistratilor, Lindsay Lohan a avut o altercatie cu o angajata, care a discutat apoi cu presa despre incident si a fost concediata .

Victima, Dawn Holland, sustine ca a incercat sa-i masoare alcoolemia cu fiola lui Lindsay Lohan, moment in care aceasta a atacat-o. Actrita ar fi prins-o de mana si i-ar fi rasucit-o timp de 8-10 secunde.

Incidentul din luna decembrie a fost deja obiectul unei anchete, iar marturia de atunci i-ar putea invalida procesul de acum lui Dawn Holland, potrivit TMZ.com.

In declaratia initiala, angajata de la "Betty Ford"  spus doar ca Lindsay Lohan a prins-o de mana dreapta, fara nicio mentione despre cele 8-10 secunde in care aceasta i-ar fi rasucit mana, provocandu-i dureri.

Dawn Holland sustine ca a suferit multa "durere fizica si mentala" in urma incidentului, astfel ca acum spera ca castige cel putin 1 milion de dolari pentru suferinta sa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea