Showbiz

#bisexual #jonas brothers #sex #lady gaga

Lady GaGa viseaza sa faca sex cu Jonas Brothers

Lady GaGa si-a exprimat dorinta de a face sex cu toti cei trei membri ai trupei Jonas Brothers , informeaza aceshowbiz.com.

Cantareata nu are nicio retinere atunci cand vine vorba sa vorbeasca in public despre viata sa sexuala. "Ii ador pe cei de la Jonas Brothers , sunt foarte talentati. I-am intalnit o singura data. Mi-ar placea sa fac sex cu ei", a declarat Lady GaGa revistei britanice Daily Star.
 
De curand, Lady GaGa a aparut pe coperta revistei Rolling Stones. Starleta a socat din nou prin aparitia sa aproape nud. Ea a purtat o rochie transparenta , din plastic, care ii acoperea doar partile intime.

In interviul pentru aceasta publicatie, Lady Gaga a confirmat ca este bisexuala si ca intereseul ei pentru femei ii face pe barbati sa se simta inconfortabil in prezenta ei.

"Pe barbati ii intimideaza faptul ca imi plac si femeile si nu vor sa accepte sexul in trei. Mereu imi spun ca se multumesc doar cu mine", a mai declarat vedeta. 

Lady GaGa: Poker Face 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea