Showbiz

#marijuana #lady gaga #muzica

Lady Gaga: "Fumez multa marijuana cand compun muzica"

Lady Gaga a recunoscut ca fumeaza marijuana atunci cand compune muzica. Cantareata a avut probleme mari cu drogurile in urma cu cativa ani, cand consuma cocaina.

Lady Gaga i-a marturisit lui Anderson Cooper , in timpul interviului pentru 60 Minutes , ca fumeaza marijuana atunci cand compune.

"Fumez inca multa marijuana atunci cand compun muzica. Nu voi pretinde ca evit total orice tentatie, pentru ca nu e cazul", a declarat Lady Gaga.

“Nu incurajez tinerii sa consume droguri. Dar mai devreme am discutat despre partea sociologica a celebritatii si despre greselile vedetelor - cea mai mare greseala a artistilor e ca mint. Eu nu mint. Nu sunt o mincinoasa. Incerc sa creezi punti cu fanii mei si ei stiu cine sunt. Si semanam mult in unele privinte", a mai spus artista.

Lady Gaga sustine ca, chiar daca au avut un rol negativ asupra vietii ei personale, drogurile au ajutat-o sa compuna muzica.

"Ce ma diferentiaza este ca, intotdeauna cand luam droguri, faceam si muzica", a mai spus artista.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea