Showbiz

#serial #24 #ceremonie #stea #walk of fame #donald sutherland #kiefer sutherland

Kiefer Sutherland a primit o stea pe Walk of Fame

Daca marti va anuntam ca actrita Cate Blanchett a primit o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame , astazi va prezentam un alt "instelat", pe actorul , care a primit steaua cu numarul 2.377, informeaza dailymail.co.uk.

Kiefer Sutherland a fost insotit la ceremonie de tatal sau, actorul Donald Sutherland, si de regizorul Joel Schumacher, cu care a colaborat in 2002 la thrillerul Phone Booth.

Intr-un discurs, Donald a spus ca, de-a lungul anilor, a privit cum fiul sau a devenit un 'actor formidabil'.

"Ce va pot spune este ca Kiefer este cel mai onorabil, responsabil, decent barbat pe care il stiu si ca il iubesc foarte mult”, a declarat Donald Sutherland.

Poate cel mai bun element definitoriu pentru cariera lui Kiefer Sutherland este adaptabilitatea la cele mai diferite roluri . De la interpretarea unor roluri secundare, pana la cele principale, Sutherland a dovedit ca are mult talent.

Rolurile sale, puternic psihologice, sunt din cele mai diferite, de la studentul la medicina din Flatliners, la seriful din Picking Up the Pieces. Kiefer s-a implicat si in televiziune, castigand Globul de Aur pentru Cel mai bun actor in anul 2002, cu rolul lui Jack Bauer din serialul 24.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Mirrors, cu Kiefer Sutherland

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea