Showbiz

#copii #custodie #regele pop #deces #pop #muzica #michael jackson

Katherine Jackson - tutorele permanent al copiilor lui Michael

Luni, tribunalul din Los Angeles a desemnat-o pe katherine jackson (79 ani), mama Regelui Pop, tutorele permanent al celor 3 copii ai artistului, potrivit tmz.com.

Debbie Rowe, mama biologica a primilor 2 copii ai starului, Michael Joseph Jackson Jr. (12 ani) si Paris Michael Katherine Jackson (11 ani) va avea dreptul de a-si vizita copii o data la 45 de zile si va beneficia in continuare de un ajutor financiar , in baza intelegerii pe care a incheiat-o cu multi ani in urma cu Michael Jackson.

In urma testamentului intocmit de Michael in 2002, acesta a cerut instituirea unui fond de administrare a averii sale in beneficiul copiilor si al mamei sale, Katherine Jackson, pe care a numit-o tutorele micutilor.

In acest document, Michael a trecut-o pe Diana Ross tutore de rezerva si a omis-o pe fosta sa sotie, Deborah Rowe.

In alta ordine de idei, Katherine Jackson este hotarata sa dea in judecata compania AEG Live acuzandu-i ca i-au omorat fiul.

Mama indurerata crede ca cei de la AEG au falsificat dosarul medical al lui Michael ca acesta sa poata merge mai departe cu seria de 50 de concerte programate la Londra. Aceasta sustine ca medicii angajati de aceasta companie l-au declarat pe Michael pregatit, in ciuda sanatatii sale precare si a dependentei de pastile.

"L-am rugat pe Michael sa nu accepte acest turneu. Stiam ca nu va putea sa sustina acele concerte", a precizat doamna Jackson. Katherine nu-si poate inchipui cum Michael Jackson a putut trece testele respective. "Ceva gresit s-a intamplat aici, deoarece el avea atat de multe probleme medicale, incat era imposibil sa treaca acele teste medicale ", a adaugat mama starului decedat.

Michael Jackson a fost examinat de catre expertii companiei AEG Live pentru a putea completa politia de asigurare necesara demararii turneului. "In momentul in care rezultatele toxicologice ale autopsiei vor fi cunoscute si daca ele vor fi diferite de ceea ce au afirmat atunci medicii de la AEG Live despre starea lui de sanatate, va fi momentul sa deschidem o actiune in justitie ", a adaugat o sursa pentru mirror.co.uk.

Intre timp, Katherine se ocupa de cresterea si educatia celor 3 copii ai artistului, la resedinta din Encino, in apropiere de Los Angeles. Aceasta este ajutata de sora lui Michael Jackson, Rebbie Jackson. Micutii merg la psiholog pentru a putea depasi momentul greu prin care au trecut, cel mai afectat fiind mezinul, Prince Michael II, care petrecea cel mai mult timp alaturi de tatal sau.

De altfel, Katherine a hotarat ca nepotii sai sa o viziteze pe mama lor naturala, Debbie Rowe, insa ea le va fi prezentata copiilor cu apelativul „doamna Rowe”.

"Debbie nu a mai avut niciun contact cu copiii de ani de zile, iar acestia sunt consultati acum de un psiholog care ii ajuta sa se pregateasca pentru intalnirea cu ea. Prince Michael a fost cel mai afectat de moartea tatalui sau. El obisnuia sa mearga peste tot cu Michael - de la intalniri de afaceri la studiourile de inregistrari. El este destul de tacut, dar toti cei trei copii sunt consultati de un psiholog, iar Paris isi exteriorizeaza emotiile, ceea ce este un lucru bun"
, a explicat Kevin McLin, un prieten de-al lui Michael de mai bine de 34 ani.

Funeraliile lui Michael Jackson - discursul lui Paris

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea