Showbiz

#33 ani #film #vacanta #hollywood #varsta #actor #kate winslet

Kate Winslet ia o pauza de Hollywood

Kate Winslet ia o pauza de filme. Actrita, detinatoare a unui premiu Oscar, considera ca a fost atat de expusa in ultima perioada, incat nu are altceva de facut decat sa iasa pentru moment din atentia reflectoarelor, informeaza femalefirst.co.uk.

„Cred ca trebuie sa-mi iau o vacanta. M-am saturat de mine si sunt mai mult ca sigura ca si ceilalti la fel”, a precizat actrita in varsta de 33 ani.

Insa, chiar daca a luat aceasta decizie, Kate admite ca nu poate sta departe de aceasta meserie care i-a adus celebritatea.

„Mi-ar placea la nebunie sa joc intr-o piesa de teatru . Ar fi o provocare foarte bine venita. Trebuie sa continui sa ma sperii pe mine si cred ca acest lucru m-ar speria suficient. Poate chiar un musical sau nu stiu, orice altceva dar sa fie complet diferit fata de ce am facut pana acum”, a marturisit Kate Winslet pentru revista britanica Hello !

Kate, care este casatorita cu regizorul Sam Mendes si are impreuna cu acesta 2 copii, o fata de 8 ani si un baiat de 5 ani, spune ca nu s-a simtit niciodata mai multumita de propriul corp ca acum.

„Nu ma mai simt rusinata de nimic. Cred ca atunci cand depasesti varsta de 30 ani ti se permite sa fii mai putina obsedat de felul in care arati. Chiar imi place sa am 33 ani.”, a marturisit actrita.   

„Nu cred ca arat mai batrana sau mai tanara decat sunt cu adevarat. Chiar cred ca imi arat varsta. Sunt foarte fericita ca am o familie si ma simt in acelasi timp si independenta. Sunt pe picioarele mele.”, a completat Kate Winslet pentru aceeasi publicatie.

Urmareste trailer-ul filmului The Reader cu Kate Winslet in rol principal

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea