Showbiz

#fumat #printul william #kate middleton #nunta regala

Kate Middleton fumeaza pentru a controla stresul de dinaintea nuntii

nunta regala este un factor mare de stress pentru Kate Middleton . Logodnica Printului William s-a apucat de fumat pentru a controla stresul la care este supusa inainte de ceremonia din 29 aprilie.

Kate Middleton se relaxeaza cu tigari atunci cand se simte coplesita de responsabilitatile legate de nunta regala, ce va avea loc la sfarsitul lunii la Westminster Abbey.

“Doar Printesa Diana ar putea intelege presiunea la care este supusa Kate acum. Este numita Nunta secoului, dar in realitate e vorba doar de doi tineri", a explicat o sursa apropiata, citata de PopEater.com.

Obiceiul de a fuma pune stapanire pe Kate Middleton din ce in ce mai mult pe masura ce nunta se apropie, spun apropiatii.

Fumeaza ocazional de mult timp, pentru ca tigarile ii taie apetitul, si a incercat sa renunte de cateva ori pentru ca William nu suporta fumatul. Dar, pe masura ce nunta se tot apropie, fumeaza din ce in ce mai mult", a explicat sursa.

Titlurile onorifice acordate de regina tinerilor casatoriti vor fi anuntate abia in dimineata nuntii, in 29 aprilie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea