Showbiz

#justin timberlake #jessica biel #relatie #casatorie

Justin Timberlake nu vrea sa se insoare

Justin Timberlake nu a vrut sa se casatoreasca cu Jessica Biel , informeaza femalefirst.co.uk.

Cantaretul s-a despartit de actrita Jessica Biel, iar bunica lui a marturisit recent ca nu avea nicio intentie sa se casatoreasca cu ea.

"Jessica isi dorea foarte mult sa se casatoreasca, insa Justin nu este pregatit. Este foarte ocupat cu munca sa. Isi doreste sa aiba succes si este focusat pe acest lucru. El mereu a fost un singuratic. Iubitele au venit si au plecat. Noi credem ca nu a fost niciodata nimic prea serios. Justin face lucrurile in felul lui si nu este inca pregatit sa se casatoreasca", a declarat Sadie Bomar, pentru revista Closer.

Recent, prietenii apropiati ai lui Justin au declarat ca cei doi isi reevalueaza relatia. Justin Timberlake si Jessica Biel sunt impreuna de doi ani si jumatate si au trecut prin mai multe momente dificile.

"Lucrurile sunt suspendate acum. Nu prea se mai vad, petrec foarte mult singuri sau cu alti prieteni. Au nevoie sa isi reevalueze relatia", a declarat un apropiat al celor doi.

Justin Timberlake - LoveStoned:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea