Showbiz

#twitter #servere #justin bieber

Justin Bieber "mananca" 3% din infrastructura Twitter

Justin Bieber este mai popular decat multi isi pot inchipui.  Cantaretul canadian in varsta de 16 ani este una dintre cele mai urmarite celebritati de pe Twitter . Pentru ca pagina lui Bieber sa poate fi accesata, compania are nevoie de mai multe servere dedicate , scrie omgmusic.com.

“In orice moment, Justin Bieber foloseste 3% din infrastructura noastra. Caderile serverului se datoreaza in mare parte lui”, a declarat  Dustin Curtis, un web designer angajat la Twitter.

Curtis a explicat de ce este nevoie de atata echipament pentru a sustine pagina lui Bieber: “De fiecare data cand Bieber posteaza ceva, mesajul sau ajunge sa fie transmis catre 5 milioane de oameni care il livreaza si ei mai departe. Din datele noastre, contul sau primeste peste 60 de raspunsuri pe secunda dupa ce trimite un ‘ciripit’, fenomen pentru care site-ul nu era initial pregatit”.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea