Showbiz

#johnny depp #justin bieber #conferinta de presa

Justin Bieber l-a intrerupt pe Johnny Depp in timpul unei conferinte de presa

Justin Bieber a intrerupt conferinta de presa sustinuta de Johnny Depp in vederea promovarii peliculei animate “ Rango ”, in care Depp si-a imprumutat vocea personajului principal.

In cadrul conferintei de presa sustinuta sambata la Los Angeles, Depp a fost intreabat de jurnalisti care sunt preferintele muzicale ale copiilor sai, raspunsul sau facand aluzie la cantaretul canadian Justin Bieber.

Cat ai zice peste, Bieber a iesit din public si s-a indreptat pentru Johnny Depp pentru a-l felicita tot ce a facut de-a lungul timpului pe plan profesional  si i-a multumit pentru aprecierile la adresa sa.

"Sunt un mare fan al tau, asa ca am venit sa te sustin. Am trecut ca sa te salut", a spus Bieber.

De altfel, cei doi au avut ocazia sa se cunoasca personal in decembrie 2010 , cu ocazia unui concert sustinut de Bieber in Miami, Florida.

Johnny Depp a insistat atunci ca cei doi copiii ai sai, Lily-Rose si Jack, sa-l intalneasca in culise pe idolul lor, nimeni altul decat Justin Bieber.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea