Showbiz

#alte-genuri

Julio Iglesias si Costel Busuioc au cantat "Caruso"

 

Julio Iglesias a sustinut ieri seara un mega concert la Cluj Napoca, pe stadionul „Ion Moina”. La acest eveniment au fost prezenti peste 5000 de clujeni ce au asteptat cu sufletul la gura duetul lui Iglesias.

 

Marele artist latino a neaparat sa cante impreuna cu tenorul Costel Busuioc, denumit „Pavarotti din Carpati”, supranume ce si l-a castigat odata cu succesul avut la concursul spaniol „ Hijos de Babel ”.

Cei 2 artisti au interpretat in limba italiana, piesa „Caruso-Te voglio bene ”, la finalul careia Iglesias i-a sarutat mana lui Costel Busuioc, dupa care l-a sarutat si pe obraji.

 

"Tara mea i-a oferit succes si putere unui tanar. Este una dintre cele mai frumoase voci pe care le-am auzit in viata mea", a spus Iglesias, referindu-se la Costel Busuioc.

Acest gest l-a miscat pe Busuioc ce a declarat ca este foarte fericit ca a avut oportunitatea de a canta cu Julio Iglesias.

Julio Iglesias a cantat pe parcursul celor 2 ore, un numar de 26 de piese din repertoriul sau de 40 ani de cariera, atat in limba spaniola , cat si in limba engleza. Show-ul a fost deschis de trupa romaneasca Distinto.

„Manuela” a ridicat publicul in picioare

 

Artistul a ridicat publicul in picioare pe melodii precum „Manuela”. Aproape de finalul spectacolului a inceput sa ploua, insa spectatorii nu au parasit stadionul. Dupa ce si-a luat la revedere de la clujeni, Iglesias a fost escortat la hotelul Opera Plaza, unde a fost cazat pe durata sederii la Cluj.

Julio Iglesias a ajuns la Cluj-Napoca duminica dupa-amiaza si a fost cazat la un hotel de 5 stele. Starul latino nu a cerut conditii speciale de cazare, a vrut doar sa aiba la masa , rosii si castraveti.

 

Artistul a fost insotit de un band compus din 12 persoane, 7 instrumentisti, 2 dansatori de tango si 3 backing vocals .

Urmatoarea oprire - Iasi

Astazi Iglesias va pleca spre Iasi. La noi in tara, artistul va mai concerta la Iasi, pe stadionul „Emil Alexandrescu” (16 iulie), si la Constanta, la Poarta 1 Constanta (19 iulie).

Julio Iglesias a pornit in acest turneu, denumit „40 de ani de muzica” in luna ianuarie a acestui an. Pana acum, artistul a strabatut deja Africa de Sud, Columbia, Venezuela, Argentina, Uruguay, Brazilia, Statele Unite ale Americii, Turcia, Slovenia, Ucraina, Serbia si Rusia.

 

Pentru alte din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea