Showbiz

#oliver stone #scandal #josh brolin #w.

Josh Brolin - de la filmare la inchisoare

Cum iti poti petrece timpul liber intr-un oras mic si neinteresant atunci cand esti nevoit sa stai acolo cateva saptamani bune pentru filmari? Viata de noapte este ca si inexistenta, iar perspectiva unei seri petrecute tot pe platorile de filmare nu suna nici ea prea bine.

Pusi in aceasta situatie, cativa membri din echipa de filmare a celui mai recent film regizat de Oliver Stone, W, au fost arestati in weekend-ul trecut pentru ca s-au opus interventiei politiei in scandalul iscat in barul in care se aflau din Shreveport, Los Angeles.

Josh Brolin, cel care il interpreteaza in film pe presedintele american George W. Bush, s-a aflat si el in mijlocul scandalului. Ajunsa la locul conflictului, politia a incercat sa-l aresteze pe tehnicianul de sunet al filmului, pentru ca acesta a inceput scandalul. Insa, Josh Brolin si actorul Jeffrey Wright ( care joaca rolul Gen. Colin Powell in film) s-au opus interventiei politiei si arestarii colegului lor.

In total, politia a arestat sapte persoane, toti membri ai echipei de filmare de la W. Insa atat Brolin si Wright, cat si ceilalti retinuti , au scapat de o noapte la inchisoare cu o amenda de cateva sute de dolari.

W este un film biografic despre viata tumultoasa a controversatului presedinte american in exercitiu. Regizorul Oliver Stone doreste sa-l lanseze in cinema inainte ca mandatul lui Bush jr. sa expire in ianuarie 2009.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea