Showbiz

#favorit #riddler #film #batman #joseph gordon levitt

Joseph Gordon-Levitt - favorit pentru Riddler in noul film Batman

Joseph Gordon-Levitt este favoritul regizorului christopher nolan pentru rolul lui Riddler in cel de-al 3-lea film Batman, scrie digitalspy.co.uk.

Actorul in varsta de 29 de ani care a putut fi vazut recent in filme precum 500 Days of Summer si G.I. Joe: The Rise of Cobra, a lucrat recent cu Nolan la thriller-ul SF Inception, iar regizorul lui The Dark Knight a fost impresionat de talentul lui Gordon-Levitt.

“Chris il admira foarte mult pe Joseph. Au si glumit in timpul filmarilor ca Joseph ar vrea sa dea o proba pentru Batman 3 , insa lucrurile au devenit serioase destul de repede”, a spus o sursa pentru Hollywood Life.

“Deocamdata nu este 100% sigur ca Joseph va fi Riddler, dar se vorbeste foarte mult despre asta si, intr-adevar, este de departe favoritul lui Chris”, a mai spus sursa.

Joseph Gordon-Levitt are un rol principal in cel mai recent film al lui Christopher Nolan, Inception, care va avea premiera in aceasta vara. Vezi un trailer din film aici:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea