Showbiz

#jonas brothers #monden #denice jonas #nick #kevin #joe #sex #castitate #relatii #mama #reguli #pop #rock

Jonas Brothers s-au lins pe bot de sex pana la insuratoare

Mama celebrilor frati Jones se roaga cu cerul si cu pamantul ca odrasele ei sa nu faca sex pana nu se insoara , informeaza femalefirst.co.uk.

Denise Jonas, care invoca centura de castitate pentru fii sai, Nick, Joe si Kevin, spera ca baietii sa nu se lase ispititi de tentatiile carnale, admitind insa ca nu ii va uri, daca aceasta intamplare nefericita va avea loc.

„Sunt barbati. Au dorinte. Au testosteron . Daca fac o greseala, nu am sa-i urasc. Stiu ca poti fi sedusi. As fi nebuna sa nu ma gandesc si la aceasta posibilitate. Ma rog insa pentru integritatea lor”, a povestit femeia, ingrijorata pentru statutul sexual al fiilor sai.

Nick, unul dintre cei 3 membrii Jonas Brothers, a povestit cum mama lor i-a invatat tot ce se putea, de la maniere si eticheta corespunzatoare de protocol, pana la cum sa se poarte intr-un hotel atunci cand merg in turneu.

„Ne invata sa ne purtam cuvincios in camerele de hotel. Ne sfatuieste sa punem capacul jos la toaleta si sa aranjam patul”, a explicat acesta pentru revista Good Housekeeping.

Insa, in ciuda viziuniilor stricte in ceea ce priveste casa, cei 3 frati o adora pe Denise. De altfel, Joe a spus ca viitoarele lor prietene trebuie, la randul lor, sa o iubeasca.

„Lumea tot timpul intreaba: `Ce trebuie sa aiba o fata pentru a va atrage atentia?` Si eu raspund: `Trebuie sa fie buna cu mama`”, a declarat Joe, in varsta de 19 ani.

Jonas Brothers - Paranoid

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea