Showbiz

#cancer #olivia newton-john #jon secada #alte-genuri #pop

Jon Secada se ia la tranta cu cancerul

Doi muzicieni de legenda, Jon Secada si Olivia Newton-John ,  au o cauza comuna: lupta cu cancerul. De curand, ei s-au intalnit in cadrul unei gale caritabile, “Pink and Blue for Two”, gala ce s-a desfasurat la hotelul Raleigh din Miami.

Evenimentul  a avut ca scop strangerea de fonduri, aproximativ 5 milioane de dolari,  si promovarea in comun a cauzei bolnavilor de cancer la san   si cancer de prostata .

Olivia Newton-John, amfitrioana acestei seri, ea insasi o fosta bolnava de cancer la san, a spus ca “trebuie pus un mare accent pe detectare din timp a acestei boli . La eveniment au participat peste 1000 de persoane, care au donat sume importante de bani, cel mai mic bilet de intrare avand un pret de 500 de dolari.

Jon Secada va veni luna aceasta impreuna cu orchestra sa in Europa pentru un turneu in care este inclusa si Romania. Spectacolul ce va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe data de 19 mai.

Jon Secada este detinatorul a trei premii Grammy . Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se numara “Just Another Day”, “Angel”, “I’m Free” si “If You Go”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea