Showbiz

#sonny boy #star rock #johnny depp

Johnny Depp - in sfarsit un star rock

Johnny Depp isi va putea indeplini in curand una dintre ambitiile sale muzicale. Actorul va interpreta un star rock in filmul Sonny Boy .

Potrivit publicatiei The Sun, Depp va juca rolul unui cantaret care da lovitura cu un cover dupa o melodie veche si decide apoi sa porneasca in cautarea celui care a compus piesa originala. Sonny Boy va fi un road movie, dar momentan nu se cunosc alte detalii despre acest proiect cinematografic.

Johnny Depp si-a interupt studiile initial pentru a se lansa in muzica, orientandu-se apoi catre actorie. Vedeta canta la chitara, iar recent a aparut in concerte alaturi de formatia britanica Babybird, autorii celebrului hit, You’re Gorgeous.

Actorul a renuntat chiar la un onorariu de 8 milioane de dolari, refuzand sa apara intr-o reclama in Japonia, doar pentru a putea sa cante alaturi de Babybird.

Depp a mai colaborat la piesa celor de la Oasis, Fade In-Out, precum si la coloana sonora a unor filme ca Once Upon a Time in Mexico si Chocolat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea