Showbiz

#michael jackson #jacheta #jacheta michael jackson thriller

Jacheta lui Michael Jackson din "Thriller", vanduta pentru 1,8 milioane de dolari

Faimoasa jacheta confectionata din piele rosie si neagra pe care Michael Jackson a purtat-o in videoclipul “Thriller” are un nou proprietar.

In urma unei licitatii desfasurate duminica in California, jacheta a fost castigata de un anume Milton Verret, care a platit pe ea 1,8 milioane de dolari.

Cu ajutorul acestui obiect vestimentar, Verret va incerca sa stranga bani pe care sa-i doneze ulterior unor fundatii caritabile pentru copii. De altfel, o parte din suma obtinuta de pe urma acestei licitatii va fi redirectionata catre o asociatie care se ocupa cu protejarea tigrilor bengalezi.

Jacheta poarta semnatura lui Jackson si a avut ca pret de pornire suma de 200.000 de dolari. In timpul filmarilor la „Thriller”(1984), desfasurate la New York si Los Angeles, Michael Jackson a purtat doua asemenea jachete, cealalta haina fiind expusa la Rock & Roll Hall of Fame in Cleveland, Ohio.

Michael Jackson este cel mai mare cantaret din toate timpurile, potrivit unui sondaj realizat de prestigioasa revista britanica new musical express si publicat saptamana trecuta.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009 , la varsta de 50 de ani, in urma unei supradoze de propofol, un anestezic foarte puternic. Decesul a survenit cu doar cateva saptamani inainte ca artistul sa-si inceapa seria de 50 de concerte programate sa aiba loc la O2 Arena din Londra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea