Showbiz

#hugo chavez #george w. bush #regizor #film #documentar #oliver stone

Hugo Chavez, subiect de film pentru Oliver Stone

Se pare ca Oliver Stone se simte bine in compania presedintilor. Dupa ce a realizat un film despre viata fostului presedinte al Statelor Unite, Stone vrea ca sa creeze un documentar despre presedintele Venezuelei, Hugo Chavez , informeaza variety.com.

Stone lucreaza la acest proiect de sase luni si sepra sa-l aibe gata anul viitor.

"Documentarul este despre presedintele Chavez si revolutia Americii de Sud,” a declarat regizorul.

Oliver Stone mai lucreaza la un documentar pe care il tine in secret. El, totusi, a respins zvonurile conform carora cel de-al doilea documentar ar fi despre presedintele Iranului, Mahmoud Ahmadinejad

Ultimul film al regizorului, W., prezinta povestea lui George W. Bush, al 43-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii, care a devenit in cel mai scurt timp cea mai controversata personalitate publica.

Filmul prezinta momente unice prin care George W. Bus h discuta cu consilierii lui invazia Iaqului dar si situatii penibile in care acesta era sa moara innecat cu un covrig in timp ce se uita la televizor.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului W., cu Josh Brolin si Elizabeth Banks

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea