Showbiz

#hugh jackman #mama #copilarie #x men

Hugh Jackman, suparat ca a fost parasit de mama in copilarie

Hugh Jackman are acum o familie fericita, insa viata actorului australian nu a fost intotdeauna atat de roz. Acesta a facut cateva dezvaluiri in legatura cu relatia dintre el si mama sa, scrie digitalspy.co.uk.

Jackman a dezvaluit revistei Woman’s Day ca mama sa l-a parasit la varsta de 10 ani si a fost crescut de nasi . “A fost foarte neobisnuit ca mama sa ne paraseasca si imi aduc aminte ca lumea ma privea diferit. Imi doream sa am o familie normala. Uram faptul ca eram ciudatii din cartier”, s-a confesat starul seriei X-Men.

“Mama era bolnava. Probabil suferea de depresie post-natala. Nu a fost diagnosticata, dar a avut o perioada foarte grea. In primele 18 luni de viata am fost crescut de nasi”, a adaugat Jackman.

“A plecat dintr-o data, fara niciun avertisment. Ne-a lasat doar o scrisoare in care ne spunea ca se intoarce in Anglia. Am fost extrem de furios”, a spus actorul.

Intre timp insa Hugh Jackman s-a impacat cu mama sa Grace, iar acum are o familie model alaturi de sotia si cei doi copii adoptati, Oscar si Ava.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea