Showbiz

#portocalie #aparitie #hugh grant

Hugh Grant - o aparitie mult prea portocalie

Hugh grant a avut o aparitie “spectaculoasa” la premiera de la Madrid a celui mai nou film al sau, comedia "Did You Hear About the Morgans".

hugh grantActorul britanic, in varsta de 49 de ani, a fost atractia serii mai ales datorita bronzului sau cam portocaliu . Probabil Grant a vrut sa arate impecabil la premiera peliculei, dar s-a straduit putin cam prea mult.

Hugh Grant a afirmat intr-un interviu recent ca intentioneaza sa se retraga de la Hollywood ca sa termine de scris o carte.
“Mi-am facut o promisiune mie insumi, ca dupa ce voi face cateva filme dragute si castig niste bani, ma voi retrage ca sa scriu un roman”, a spus Grant.

“Sau mai bine sa fac filme, sa castig o gramada de bani si sa stau pe langa femei frumoase ?”, a mai adaugat actorul. Daca luam in considerare fotografia alaturata, Hugh ar face bine sa stea, mai degraba, departe de solar. Nuanta asta de portocaliu nu-l prinde deloc.

Urmareste trailerul comediei Did You Hear About the Morgans? (cronica aici) in care Hugh Grant joaca alaturi de Sarah Jessica Parker:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea