Showbiz

#cinema #film #j.r.r. tolkien #the hobbit #the lord of the rings

Hobbitii nu dispar de pe marile ecrane

Realizatorii filmelor care au in prim-plan personajele inventate de J.R.R. Tolkien ( The Hobbit , The Lord of the Rings ) au primit acordul sa continue adaptarile dupa romanele celebrului scriitor, anunta variety.

New Line, compania care intentioneaza sa realizeze doua pelicule dupa romanul The Hobbit a ajuns la un consens cu fundatia care se ocupa de protejarea drepturilor de autor ale scriitorului J.R. R. Tolkien. Astfel, filmarile vor incepe anul viitor, urmand ca cele doua filme sa ajunga in cinematografe in 2011 si 2012.

Cate cifre si cate zerouri prevede contractul dintre cele doua institutii ramane o necunoscuta, reprezentantii New Line precizand ca aspectele financiare ale acordului sunt confidentiale.

"In urma acestei intelegeri legale, New Line va putea sa inceapa filmarile la The Hobbit", a declarat Christopher Tolkien, fiul celebrului scriitor britanic.

Urmareste trailerul filmului The Lord Of The Rings: The Fellowship Of The Ring:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea