Showbiz

#electro

Hernan Cattaneo mixeaza in Studio Martin

Cel mai iubit si de succes DJ si producator argentinian, Hernan Cattaneo, se intoarce in aceasta seara in Bucuresti la Studio Martin. In deschidere va mixa Adrian Eftimie. Show-ul va incepe de la ora 23.00.

Intrarea va fi 30 RON pana in ora 0.00, urmand ca dupa aceasta ora aceasta sa fie 40 RON.

Desi Hernan Cattaneo a inceput un proiect de live act, a reusit sa isi imparta timpul intre concerte si studio, asa ca cea mai recenta compilatie a sa, “Sequential Vol 2”, lansata la label-ul Renaissance a aparut la sfarsitul anului trecut.

Pe compilatie putem asculta si una dintre piesele producatorilor romani, Monochrome (Livio, Roby si George G). Artistul argentinian continua si seria binecunoscutele sale show-uri Metrodance, dar se pare ca nu uita nicio clipa de publicul sau preferat din Romania.

Adrian Eftimie are propriul show radiofonic

Adrian Eftimie are incepand de anul trecut propriul show la One FM Romania. Emisiunea dureaza doua ore iar printre invitatii sai putem mentiona nume ca Mark Knight, Shlomi Aber, Steve Lawler, Funkagenda si Noir.

Printre realizarile sale putem mentiona cele doua hituri “No Side Effect” si “Desire”, piese ce au fost remixate pana in prezent de numerosi dj/producatori romani si din intreaga lume, printre care Nils Noa, Raoul, Belocca, C- Zar , Workidz, Kim Fai si chiar Chad Lewis.

De remarcat sunt si petrecerile de la Turnmills din Londra, Le Souk din New York, Budha Bar din Sharm El Sheik si de ce nu Freedome Festival din 2005. Stilul pe care il abordeaza se incadreaza perfect in categoriile: House, Tech-House, Tehno, Deep-House, Minimal-Tech.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea